Home Najave Info-centar za mlade Osijek slavi svojih prvih 10 godina!

Info-centar za mlade Osijek slavi svojih prvih 10 godina!

SHARE

Regionalni info-centar za mlade Osijek, program udruge PRONI Centar za socijalno podučavanje, obilježava 10 godina svog djelovanja i rada u zajednici.

Prilika je ovo da sve naše mlade, ali i druge sugrađane, podsjetimo da smo ovdje, za njih.

Svojim aktivnostima, kroz ovih deset godina rada, radili smo na informiranju mladih , o različitim mogućnostima od njihovih interesa i potreba u područjima obrazovanja, zapošljavanja, socijalne politke, zdravstvene zaštite, aktivnog sudjelovanja mladih u društvu, kulture i slobodno vremena te mobilnosti, sukladno Nacionalnom programu za mlade.. Različite i kvalitetne informacije važne su radi sagledavanja različitih mogućnosti i pravog odabira i od iznimne su važnosti pri donošenju svake odluke. Takve informacije omogućuju i potiču osobne izbore u organiziranju osobnog života.

A ovim aktivnostima ćemo obilježiti našu jubilarnu obljetnicu;

– “Pozitivne poruke za Osijek” – četvrtak, 14. prosinca 2017. ,od 7.30, Trg Ante Starčevića – Podjela pozitivnih i motivirajućih poruka je aktivnost koju su u potpunosti osmislili i provest će volonteri Info- centra za mlade, a cilj je našim mladim sugrađanima na početku dana prenijeti dobru energiju i potaknuti ih na razmišljanje o malim gestama koje utječu na poboljšanje naših međuljudskih odnosa.
– Predavanje “Hrabrost na putu sreće” – četvrtak, 14. prosinca 2017. – 18 sati – Info-centar za mlade Osijek, Kralja Zvonimira 15. Predavanje će održati profesorica Anita Freimann, a na predavanju će se moći saznati zašto je sreća ultimativni cilj svakog pojedinca, je li ju moguće ostvariti na osobnoj razini i kako.
– Sastanak Savjetodavnog odbora Regionalnog info-centra za mlade Osijek – petak, 15. prosinca 2017., u 10 sati, u Info-centru za mlade Osijek, Kralja Zvonimira 15. Sastanku će nazočiti i predstavnici Savjetodavnog odbora Lokalong Info-centra za mlade Vukovar. Osim njegovanja dosadašnje suradnje dva Savjetodavna odbora i planiranja aktivnosti za sljedeću godinu, predstavit će se i Analiza za razvoj politika mladih – rezultat projekta “U čem’ je problem?” te potaknuti rasprava članova, predstavnika institucija i organizacija ova dva grada, o temi važnosti informiranja mladih u lokalnim zajednicama.
– Sastanak i prigodno druženje volontera Regionalnog info-centra za mlade Osijek – petak, 15. prosinca 2017. u 13 sati, u prostoru Info-centra za mlade Osijek.

SHARE