Home Ponuda Portanova je napunila 7. godina

Portanova je napunila 7. godina

SHARE

Još se sliježu dojmovi sa prošlotjedne fantastične proslave 7. rođendana Portanove, a tu su već nove akcije i zanimljivosti

Prošli vikend Maja Šuput je u Portanovi na višesatnom koncertu zabavila više tisuća Osječana i njihovih susjeda iz regije i šire okolice, Portoš je počastio besplatnim shoppingom više od 30 slučajnih posjetitelja, a čak 60 trgovina u Portanovi nudilo je rođendanske popuste. Žongleri, štuleri i drugi akrobati i cirkusanti napustili su Portanovu, velika rođendanska torta se pojela, a svih 100 kino ulaznica koje su bile sakrivene u mnoštvu balona je pronađeno. Sve u svemu bio je ovo vikend koji ćemo dugo pamtiti!

Ali to nije razlog da već ovaj vikend ponovno ne posjetite Portanovu. Trgovine uvijek nude zanimljive akcije i popuste, pa je uspješna kupovina zagarantirana.

Osim odličnog shoppinga, sutra u Portanovi imate priliku napraviti i dobro djelo. Od 10 do 12 sati na prizemlju održava se redovna mjesečna akcija Otvori ormar, otvori srce, humanitarna akcija prikupljanja odjeće i obuće za najpotrebitije, a sve u suradnji sa Crvenim križem, Osijek.

A već sljedeći tjedan očekuje vas i Portastična srijeda, prva srijeda u mjesecu, dan koji donosi fantastične popuste i pogodnosti na kupovinu u trgovačkom centru Portanova.

Podsjećamo vas na radno vrijeme Portanove 1. svibnja. Konzum će raditi od 8 do 13 sati, dok sve ostale trgovine na taj dan ne rade. Drugi kat radit će prema prilagođenom radnom vremenu koje možete provjeriti na www.portanova.hr

SHARE