Home Kultura Poziv na predstavu „Balkanski Sex i Grad: Čipka i čokolada“

Poziv na predstavu „Balkanski Sex i Grad: Čipka i čokolada“

SHARE

Urnebesna hit komedija „Balkanski Sex i Grad: Čipka i čokolada“ održati će se 28. travnja 2018. godine u Esseker centru s početkom u 20:45 sati.

PRODAJA ULAZNICA: www.eventim.hr
TAKOĐER IH MOŽETE KUPITI NA SVIM PRODAJNIM MJESTIMA EVENTIMA:
Tisak kiosci, Petrol BP i Menjačnice Exclusive Change
u slastičarnicama Petar Pan u Osijeku
i sat vremena prije predstave

Predstava je osmišljena kao BALKANSKI SEX i GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-muzičkom performansu.

Nasmijat te se uz “BALKANSKI SEX i GRAD“ uzbudljiv performans nastao na osnovu knjige „Čipka i čokolada” autora Danijele Božičković Radulović i Antileta Ana Živković , koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.

Američka serija ,,Sexi i grad ” osvojila je cijeli svijet baveći se baš njima, a sad i naš region ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš igra našeg Zvjerku .
Glavne junakinje ove komedije muke muče sa muškarcima, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svog života.
Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumiju.
Osmišljena je kao komična priča u kojoj dvije najbolje prijateljice, plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna, razmjenjuju svoja iskustva iz života i razgovaraju o uvijek aktualnim muško-ženskim problemima. Glumci na pozornici oživljavaju sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među parovima koja nemaju kraja. Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje ”nerješive” probleme, dok Zvjerka, Marko Dolaš tumači lik zgodnog zavodnika.

Glume:
Ana Ćuk Katarina Korsa: Čupka
Jovana Jelovac Cavnic: Čarna,
voditelj-muška zvjerka: Marko Dolaš

Redatelj i tekst:
Stanko Holcer
Trajanje: 80 minuta

SHARE