Home Preporučeno Prva podjela “Paketa života” za mjesec siječanj

Prva podjela “Paketa života” za mjesec siječanj

SHARE

Jučer su bila izuzetno sretna i velika događanja u humanitarnoj udruzi Rijeka ljubavi jer je počela prva podjela paketa života za mjesec siječanj 2018.

Već u ranim jutarnjim satima rijeka ljudi slijevala se prema udruzi, naši korisnici obitelji u socijalnoj potrebi, majke s kolicima, trudnice, invalidi bez obzira na hladnoću i kišu željno su očekivali svoj „paket života“.
Neke od naših korisnika obitelji u socijalnoj potrebi uspjeli smo i vratiti svojim domovima da ne čekaju u redu i da dođu narednih dana jer nema potrebe toliko čekati kad se „paketi života“ dijele cijeli mjesec od 10 do 14 sati.

Za sada dijelimo 1000 paketa, a na veliku radost humanitarne udruge Rijeke ljubavi i naših korisnika zahvaljujući našim humanim donatorima pokrit ćemo i ostalih 540 naših korisnika.

Do kraja mjeseca podijelit ćemo 1540 „paketa života“ zahvaljujući donacijama koje svakodnevno dolaze što poštom, što nam naši dragi donatori donose u udrugu, a to nas neizmjerno usrećuje kao i naše obitelji u socijalnoj potrebi.
Razumijemo naše korisnike, naš narod se stidi siromaštva, to je najgori oblik nasilja ali želimo da znaju da će situacija biti bolja, skladište će biti gotovo i spremno za prihvat robe dolaze nam bolji i ljepši dani.

Optimizam je velik , ova snaga ljubavi i dobrote želi nam vratiti vjeru u čovjekovu plemenitost, a obiteljima u socijalnoj potrebi bitno je da nisu zaboravljeni i da su voljeni. – Poručuje predsjednica udruge Štefica Čučak

SHARE