Home Preporučeno „Sigurno do cilja“

„Sigurno do cilja“

SHARE
Foto: PU osječko-baranjska

Danas, 12. rujna na Trgu Ante Starčevića u Osijeku proveden je program aktivnosti „Sigurno do cilja“ kojem je cilj skretanje pozornosti građana na povećan broj djece na prometnicama, a naročito u blizini škola i drugih školskih objekata, dvorana, igrališta i dr.

Policijski službenici Odjela prevencije Policijske uprave osječko-baranjske su u okviru preventivnog projekta „Sigurno u prometu“ i „Biciklirajmo biciklističkom“ informirali građane o zakonskim obavezama koje utječu na povećanje sigurnosti svih sudionika u prometu.

Ovim putem se svi sudionici u prometu upozoravaju na dodatni oprez i pažnju poglavito zbog učenika prvih razreda Osnovnih škola koji se još nisu navikli na dodatni oprez za vrijeme školskih aktivnosti te se zbog zaigranosti može dogoditi izlijetanje na kolnik.

U provođenju aktivnosti su sudjelovali kao organizator Zajednica tehničke kulture Grada Osijeka i Zajednica tehničke kulture Osječko-baranjske županije dok je kao partner u akciji sudjelovao Odjel prevencije i Postaja prometne policije Osijek kao i Automodelarski klub Osijek i Auto-moto klub „Slavonac“, izvijestila je danas PU osječko-baranjska.

SHARE